Om Ted Deminger

Ted Deminger avslutade sin utbildning i Stockholm -01. År 2002 öppnade han sin klinik i Göteborg och fick sin legitimation. Sedan oktober 2013 jobbar han även på Susannes klinik i Varberg

"Tidigt hade jag ett intresse av kroppens uppbyggnad då jag själv hade en svag rygg. För att klara av mitt dåvarande jobb som lagerarbetare på Volvo Personvagnar var jag tvungen att styrketräna för att förebygga ryggbesvär. Av det växte intresset mer och mer, om än ganska långsamt."

I tidig ålder bekantades han med ordet naprapat då hans morbror Björn J:son Berg introducerade naprapatin i Sverige och startade naprapathögskolan. Trots det så tog det många år innan han väl satte sig in i vad en naprapat faktiskt gjorde.

Morbror blev inspirationskälla

Det var till slut hans morbror som tyckte att Ted verkligen skulle passa som naprapat.

"När jag väl tog en närmare titt på vad en naprapat gör och hur man faktiskt kan hjälpa människor så var det ingen tvekan om att det här yrket passade mig. Det är ett beslut som jag inte ångrat för en sekund."

Sedan 2001 har han utfört tusentals behandlingar och därmed fått ovärderlig erfarenhet så han tidigt kan se hur behandlingen skall läggas upp för att ge bästa lindring vid olika åkommor. 

Boka tid online eller ring 0340-842 00